În plin scandal al alimentelor slabe calitativ, produsele românești autentice sunt fabricate în apropiere de Timișoara
În abatorul firmei se sacrifică și se prelucrează doar animale crescute în fermele proprii, cu furaje din grâu și porumb de calitate. Nu se folosește carne dezosată mecanic și nici carne congelată. Tăierile și procesările sunt în funcție de comanda zilnică.
Articol de Radio Timișoara, 10 martie 2017, 06:15
Astăzi vă prezentăm un reportaj realizat la Combinatul Agroindustrial Curtici, urmașul fostului CAP Curtici, dovadă că acolo unde a încăput pe mâna unor oameni pricepuți și harnici, fără idei preconcepute.
În abatorul firmei se sacrifică și se prelucrează doar animale crescute în fermele proprii, cu furaje din grâu și porumb de calitate. Nu se folosește carne dezosată mecanic și nici carne congelată. Tăierile și procesările sunt în funcție de comanda zilnică.
În procesul tehnologic, la produsele crud-uscate tradiționale și la crenvurștii extra nu se folosesc nici un fel de aditivi alimentari. De la afumarea obișnuită până la uscarea în incinte speciale, totul este organizat impecabil, la standarde europene. Ultima operațiune, înainte de pregătirea pentru expediere, este etichetarea.
Produsele sunt gata să ia drumul magazinelor, unde le așteaptă cumpărătorii.
La fabrica de lapte se procesează doar lapte de la vacile din ferma proprie. Produsele nu conțin lapte praf și stabilizatori, deci nu vă așteptați să le uitați pe geam și să le găsiți la fel și după o săptămână. Vor fi alterate.
Un nou lot de produse este pregătit pentru expediere, în principal la magazinele din Timișoara și Arad.
Poftă bună! Dacă aveți dezlegare pentru postul Paștelui! Și nu uitați: usturoiul, ceapa roșie și ardeiul iute sunt foarte importante pentru sănătatea fiecăruia dinte noi. La fel și spălatul pe dinți după masă, pentru confortul celorlalți!
De Mihai Anghel