Meniul de Revelion pentru pacienții de la Spitalul Județean din Timișoara. De la 1 ianuarie se schimbă firma care aduce alimente
Pacienții Spitalului Județean Timișoara vor avea în seara de Revelion un meniu special. Meniul conține, în funcție de specificiul fiecărei secții, pilaf de orez cu pulpă de pui și cozonac sau portocală.
Articol de Radio Timișoara, 31 decembrie 2017, 11:09
Potrivit managerului Spitalului Județean, Marius Craina, și în prima zi din noul an va fi un meniu special, dar va fi livrat de noua firmă care a fost contractată pentru această activitate.
“Va fi într-adevăr special pentru acei pacienți care pot să beneficieze de el. În premieră, așa cum am făcut-o și de sărbătoarea Crăciunului, va fi afișat pe site-ul spitalului, după-amiaza de 31 decembrie și pe ziua de 1 ianuarie. Trebuie să ținem seama că pe data de 1 schimbăm firma care livrează alimentele în Spitalul Județean. Din data de 1 va intra în vigoare noul contract, ceea ce înseamnă că firma câștigătoare va începe să livreze alimente către pacienții internați în Spitalul Județean”, a precizat dr. Marius Craina.
În prima zi a noului an, pacienții de la Spitalul Județean din Timișoara vor avea, la prânz, supă de roșii cu pasăre și sărmăluțe tradiționale cu mămăligă, iar, la desert, o banană sau cozonac.