Chef Marian şi vicepreşedintele CJ Caraș-Severin au gătit, de Paşte, pentru medicii și pacienții din Timișoara și Reșița
Medicii şi pacienţii de la Spitalul “Victor Babeş’” din Timişoara şi cei de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa se vor bucura, de Paști, de un meniu tradiţional.
Articol de Radio Timișoara, 19 aprilie 2020, 08:05
Pentru ei vor au gătit chef Marian Popovici şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionuţ Mihai Popovici.
“Sunt fericit să iau parte la o asemenea acţiune. Întotdeauna am participat la acţiuni umanitare, pentru că o fac cu tot sufletul. Şi de această dată mi s-a alăturat vicepreşedintele CJ Caraş-Severin, Ionuţ Mihai Popovici, aşa cum a făcut-o şi în alte dăţi. Noi, practic, am răspuns invitaţiei omului de afaceri Liviu Gherman, din Timişoara, care ne-a pus la dispoziţie atât restaurantul pe care îl deţine, cât şi materia primă necesară”, spune chef Marian Popovici.
Vor fi gătite aproape 500 de porţii de mâncare, atât pentru medici, cât şi pentru pacienţi, dar şi pentru mai multe persoane nevoiaşe din apropierea Timişoarei.
“Chef Marian participă la multe acţiuni umanitare şi, de fiecare dată când mi-a solicitat, am venit alături de el. Sunt bucuros că putem să le fim de ajutor medicilor, care au atâta nevoie de sprijin în această perioadă, cât şi bolnavilor şi oamenilor nevoiaşi”, spune Ionuţ Mihai Popovici.
Meniul este unul tradiţional pentru sărbătorile de Paşte şi anume drob, ouă roşii, ridichi, ceapă verde, roşii, ciorbă de miel cu leuştean, cartofi cu rozmarin, friptură de miel şi peste 300 de cozonaci.