Dieta bazată pe combinaţia alimentelor, la „Vestul Zilei”
Combinaţia sau compatibilitatea alimentelor cu care ne hrănim, reprezintă un factor major în întreţinerea unei stări bune de sănătate, evitarea obezităţii şi eficienţa unor diete de slăbit.
Articol de Dana Florea, 6 aprilie 2015, 09:18 / actualizat: 6 aprilie 2015, 15:19
Dieta bazată pe compatibilitatea alimentelor a fost creată în anul 1920 de către doctorul Wiliam Hay, ca un mijloc de-a scăpa el însuşi de kilogramele în plus şi a ameliora starea de sănătate precară.
Care sunt regulile dietei compatibilităţii alimentelor? Ce alimente se combină cel mai bine? De ce fructele au un regim special?
Iată întrebări pentru tema ediţiei de astăzi, 6 aprilie 2015, a emisiunii Vestul Zilei, difuzată imediat după ştirile orei 18.00, avand-o invitată pe dna dr. nutriţionist Lavinia Ceuţă.
Ascultătorii pot adresa întrebări în direct, pe parcursul emisiunii, la telefoanele 0256 49 35 45 sau 0372 56 10 35. Primim şi SMS-uri, la nr.0725 73 73 73.
Ascultaţi un preambul de Marius Pentelescu: