Evenimente - 25 mart. 24
Timiș, Arad, Hunedoara, Bihor, Caraș-Severin
lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
l
m
m
j
v
s
d
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
Caută evenimente în anumite zile sau într-o anumită zonă:
Implicit sunt afișate toate evenimentele viitoare, inclusiv cele în derulare (care în calendar apar numai în ziua de debut).
Pentru a vedea evenimente care vă interesează introduceți criteriile dorite și apăsați apoi pe butonul ”Caută”!
”Dumnezeu nu se uită la meciuri”, un spectacol despre dependența de pariuri sportive
Asociația Stindart, prin proiectul "Pariez pe s(u)port", continuă, prin acest spectacol, campania de conștientizare a problemei pariurilor sportive în rândul tinerilor.
Concert Ștefan Hrușcă - „Un copac cu flori” la Timișoara
Solistul a inclus în repertoriul acestui turneu cele mai îndrăgite melodii folk pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale lansate în Cenaclului Flacăra.
Festivalul ”Din inima Basarabiei”, la Timișoara / PROGRAM
Concerte, filme, sport, concursuri, vinuri moldovenești, Hora Unirii și o nuntă moldovenească se regăsesc în programul festivalului.
Expoziția „Paula Modersohn-Becker şi colonia de artişti din Worpswede” la Muzeul de Artă Timișoara
Operele coloniei de artiști sunt un simbol al unei perioade de cotitură din istoria artei, în care sunt căutate noi forme de exprimare artistică. Din întreaga constelație artistică de la Worpswede, Paula Modersohn-Becker se remarcă prin avangardismul său, fiind singura care s-a îndreptat cu adevărat spre modernism.
Expoziție de pictură la Palatul Apelor din Timișoara
Expoziția de pictură reunești artiști din orașul de pe Bega, ale căror lucrări vor marca, anul acesta, Ziua Mondială a Apei.
Evenimentele culturale ale săptămânii 19 - 25 martie
Întâlniri cu scriitori și oameni de cultură la Bookfest 2024, o premieră la Teatrul German, Festivalul Filmului Francez sunt câteva dintre evenimentele săptămânii.
”El camino”, expoziție de fotografie la Galeria Helios
Fotografiile artistului Călin Piescu redau starea de spirit a călătorului care a parcurs drumul spre Santiago de Compostela, într-un amestec de bucurie și speranță, îngrijorare și suferință.
”Fenomenul Pitești”, expoziție itinerantă la Memorialul Revoluției
Pe lângă informații despre Fenomenul Pitești și cronologia represiunii din penitenciarul Pitești, expoziția conține obiecte originale din sistemul penitenciar comunist, de la mobilier de celulă, până la cărți poștale și fotografii inedite.
Programul lunii martie al Operei Naționale Române Timișoara
Află care sunt spectacolele lunii, unde poți citi detalii despre fiecare dintre ele , dar și de unde poți cumpăra bilete.
Programul lunii martie al Teatrului Maghiar Timișoara
Află care sunt spectacolele lunii, unde poți citi detalii despre fiecare dintre ele , dar și de unde poți cumpăra bilete.
Templul din Indore,o viziune a studenților de la arhitectură
Templul din Indore, un edificiu de cult care ar fi trebuit să poarte semnătura lui Constantin Brâncuși, dar care a rămas doar o legendă în conștiința colectivă, a devenit tema unui exercițiu pentru studenții de la Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București.
Apel deschis pentru artiști din întreaga lume, în cadrul celei de-a treia ediții a Share, Tag or Dye
Scopul acestui apel este să se colecteze imagini prin care artiștii își promovează munca pe rețelele sociale, care vor fi incluse integral, fără selecție, într-o instalație care va putea fi văzută în această a treia ediție a proiectului.
Programul lunii martie al Teatrul German de Stat Timișoara
Află la ce ore încep spectacolele, citește detalii despre fiecare dintre ele și află de unde poți cumpăra bilete.
Programul lunii martie al Filarmonicii ”Banatul” din Timișoara
Află la ce ore încep spectacolele, unde poți citi detalii despre fiecare dintre ele , dar și de unde poți cumpăra bilete.
Programul lunii martie al Teatrului Național Timișoara
Află la ce ore încep spectacolele, unde poți citi detalii despre fiecare dintre ele , dar și de unde poți cumpăra bilete.
Expoziția „Gărâna 2023 – Simpozion de Artă Contemporană”
Expoziția reunește aproximativ 50 de lucrări de pictură și sculptură aparținând unor artiști din țară, dar și din străinătate, artiști consacrați, dar și la început de drum, pentru care atelierul de creație de la Gărâna reprezintă inspirație, relaționare și conectare.
Expoziția „Neoavangarda Timișoreană – Concept și Contextualizare” la Muzeul Național de Artă Timișoara
Expoziția subliniază contribuțiile remarcabile ale unei generații care asemenea soldaților din prima linie, explorează necunoscutul, tatonând limitele predefinite ale artei, câștigând astfel, pe bună dreptate, titlul de Avangardă.
Două expoziții temporare remarcabile la Muzeul Național al Banatului
Prima expoziție cuprinde cele mai spectaculoase și recognoscibile arme albe din patrimoniul Muzeului, iar cea de-a doua cuprinde piese din colecția particulară a meșterului făurar Cosmin Pop, ilustrând evoluția armamentului alb pe aceste meleaguri.
Cea mai amplă expoziție dedicată artistei Suzana Fântânariu, la Muzeul Național de Artă Timișoara
Expoziția prezintă, tematic și contextual, peste 130 de lucrări ale artistei, în tehnici diverse (grafică, desen, obiect, carte-obiect, instalație, gravură, performance), împreună cu un vast fond documentar.
"Fantomele din Fabric", în imaginația copiilor de la "Galeria din Curte"
Expoziția își propune să atragă atenția asupra istoriei, garhitecturii și personalităților cartierului Fabric. Program: luni-vineri 16:30-20, sâmbată 10-14.