Producția de brânză vegetală din caju a început în 2018, la Timișoara, inițial la scară redusă.
Ediția din luna mai a evenimentului Banat Brunch le propune turiștilor atelier de preparat brânză la stână.
Brânzeturile și diferitele lor sortimente se bucură de o largă apreciere în rândul gurmanzilor, așa încât aceștia au propria lor...
La Sârbova, în județul Timiș, se produc 12 sortimente de brânză după rețete sofisticate italiene. Afacerea a fost pusă pe picioare de...
Gurmanzii din toate colţurile ţării, sunt aşteptaţi la Festivalul Plăcintelor, din judeţul Bihor. Cu această ocazie, mai mulţi locuitori...
Niciun producător din judeţul Caraş-Severin nu a reuşit să obţină certificarea pentru produse tradiţionale ca zacusca de ciuperci, brânza de...
Cinci tone de produse din lapte au fost confiscate la Arad de inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor pentru că...
Peste 20 de tone de produse lactate de la Brădet au fost retrase de pe piața din România. În Spania au fost retrase peste 1.100 de kg, iar în...
Brânza de la Brădet şi carnea de pui nu sunt sursa îmbolnăvirii copiilor din Argeş, Sibiu şi Bacău. Confirmarea a venit de la Institutul...
Tort din brânză de capră, telemea cu mirodenii şi suc de mere bio – sunt produsele naturale pe care le expun tineri fermieri din toată ţara,...