Ferma de bivoli, primul punct din Circuitul gastronomic arădean
Primul punct de pe Circuitul gastronomic arădean va fi la Pecica, la Ferma de Bivoli, în data de 5 mai.
Articol de Radio Timișoara, 6 aprilie 2018, 11:12 / actualizat: 6 aprilie 2018, 15:13
Programul include vizitarea pieţei de produse locale din Pecica, Biserica Romano – Catolică și Biserica Ortodoxă, Muzeul Digital și Ferma de Bivoli.
Înscrierile la circuitul gastronomic se pot face la numărul de telefon 0728.116.412, de luni până vineri, între orele 9.30-16.30. Cei care doresc se pot înscrie şi on-line, pe site-ul www.sageataverde.ro. Prețul pachetului la Pecica este de 50 de lei, cu transport inclus.
„Circuitul gastronomic arădean” începe în 5 mai, la Pecica şi se va încheia în 15 decembrie, la Săvârşin, printr-un tăiat tradiţional de porc.
Circuitului Gastronomic va fi continuat, la toamnă, cu Circuitul Cramelor, iniţiat anul trecut tot de CJ Arad. Proiectul a avut un succes mare la arădeni şi vizitatori din Ungaria, Germania, Italia, Statele Unite, Republica Moldova, Austria.