„Învăţând prin Europa”: eveniment de diseminare din cadrul proiectului de mobilitate „Erasmus+, Oportunităţi şi Provocări”
„Erasmus+, Oportunităţi şi Provocări”, ID 2019-1-RO01-KA116-061749, proiect co-finanţat de UE prin programul Erasmus+ 2014-2020, are ca obiectiv extinderea/aprofundarea cunoştinţelor, atitudinilor şi abilităţilor elevilor, prin stagii de practică internaţională, în vederea creşterii şanselor acestora de a obţine un loc de muncă la absolvire.
Articol de Radio Timișoara, 4 martie 2020, 18:03
În cadrul proiectului participă 144 de elevi de la unităţi de învăţământ cu profil tehnologic şi vocaţional din vestul ţării (Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi), proiectul fiind implementat de către Liceul de Arte Plastice Timişoara, Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu” Timişoara, Liceul Tehnologic de Vest Timişoara, Liceul Bănăţean Oţelu Roşu şi Liceul Tehnologic „Decebal” din Drobeta Turnu Severin, unităţi de învăţământ reunite într-un consorţiu de mobilitate în domeniul educaţiei şi formării profesionale, în contextul Cartei Erasmus+VET, cu nr. 2016-1-RO01-KA109-025173, acordată consorţiului prin programul Erasmus+ pentru perioada 2016-2020.
La „Învăţând prin Europa”, eveniment care se va desfăşura joi, 5 martie, începând cu ora 12:30, la Liceul de Arte Plastice din Timişoara (strada Lorena nr. 35), elevii participanţi la mobilităţile desfăşurate în Spania şi Portugalia vor prezenta rezultatele şi experienţa de care au beneficiat în cadrul proiectului „Erasmus+, Oportunităţi şi Provocări”.
Detalii în dialogul realizat de Simona Stoiţa cu prof. Marinela Kis de la Liceul de Arte Plastice Timişoara, coordonator de proiect.
Foto: Liceul de Arte Plastice Timişoara