Zeci de ceaune cu bunătăți sunt pregătite pentru Festivalul Papricașului și al Vinului de la Buziaș
Cea de-a șaptea ediție a Festivalului Papricașului și Vinului are loc sâmbătă și duminică, în parcul stațiunii Buziaș. În afara preparatelor culinare și a vinului, organizatorii au pregătit un program folcloric în cadrul căruia vor urca pe scena peste 500 de soliști și dansatori.
Articol de Radio Timișoara, 10 octombrie 2015, 05:00
Deschiderea oficială a festivalului are loc sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 13:00, iar concursul propriu-zis se va desfășura duminică, în jurul prânzului. Conform organizatorilor, peste 50 de ceaune cu papricaș îi așteaptă anul acesta pe vizitatori în parcul din stațiunea Buziaș.
Festivalul Papricaşului s-a bucurat de succes la ediţiile precedente, astfel că a devenit una din cele mai importante de acest gen din vestul României. Manifestarea este organizată de Asociaţia pentru Dezvoltarea Zonei Buziaş.
Foto: arhiva